Ravikeskus Keskinen | Ylivieska

Ruunakunkkarit

Ruunakunkkarit

Ylivieskan ravikauden kohokohta – Ruunakunkkarit

Kesä, hevosia ja huippu-urheilua! Siitä on Keskisen kesän kohokohta Ruunakunkkarit tehty. Pohjoismainen kylmäverikamppailu upeine oheislähtöineen kruunaa Ylivieskan Keskisen ravikesän tunnelmallaan ja ohjelmallaan. Kaksipäiväinen ravikoitos nautitaan tietenkin hevosten sekä monipuolisten ravintolapalveluiden ja oheisohjelman äärellä. Tekemistä ja näkemistä riittää myös lapsiperheille.

Kaksipäivää huippuraviurheilua Ravikeskus Keskisessä

Perjantaina luvassa on Ruunaruhtinas-kilpailun ensimmäinen osalähtö 1600 metrin matkalla. Päivään mahtuu tämän pohjoismaisen kylmäverikamppailun lisäksi nippu muitakin upeita ravilähtöjä.
Ravintola Heinäseipäästä näet koko raviradan tapahtumat samalla illallisesta ja virvokkeista nauttien (A-oikeudet). Myös terassi on avoinna ja palvelee koko ravien ajan.

Lauantain ravikierros kilpaillaan valtakunnallisella ykköstasolla. Suomen ohjastajien ja hevosten parhaimmisto valtaa kaviouran tarjoten jännittäviä elämyksiä. Perinteinen Malja-ajo jatkaa vuosittaista perinnettä ja kilpailuun ottavat osaa avoimen tason lämminveriset hevoset. Muista varata ennakkoon ravintolapöytä Heinäseipäästä, ja varmistat parhaat päivällispaikat myös lauantaina! Päivän ravikierroksen kruunaa tietenkin Ruunaruhtinas-kilpailun toinen ja ratkaiseva osalähtö (2600m). Kenestä kruunataan Ruunaruhtinas 2023? Tule ja koe tämä ainutlaatuinen jännitysnäytelmä paikan päällä.

Tervetuloa Keskiseen Ylivieskaan!