Ravikeskus Keskinen | Ylivieska

Tule mukaan talkooporukkaan!

Tule mukaan talkooporukkaan!

Tule mukaan talkooporukkaan!

Ravikeskus Keskinen järjestää tänä vuonna 11 ravit. Tärkeänä tekijänä ravien onnistumisessa on aktiivinen talkooporukka, johon etsimme mukaan uusia toimihenkilöitä.

Tehtäviä on monenlaisia: ravien aikana tarvitaan lähettäjiä, varikkotyöntekijöitä, järjestyksenvalvojia, lipunmyyjiä ja kahvilatyöntekijöitä; raveja ennen ja ravien jälkeen tarvitaan paikkojen siivoojia ja kunnostajia.

Jos haluat tulla katsomaan raviharrastusta hieman erilaisesta näkökulmasta, niin tervetuloa mukaan Keskisen iloiseen talkooporukkaan! Lisätietoja ja ilmoittautumiset toimihenkilövastaaville:

Timo Lahti puh. 050 5950 333

Kari Niemelä puh. 050 0428 982

**

Sekä uusille että vanhoille ravien toimihenkilöille järjestetään koulutusta tehtävien hoitoa varten. Suomen Hippoksen Hipposakatemiassa on mahdollista suorittaa itsenäisesti toimihenkilökoulutuksia, ks. https://www.hippos.fi/koulutus/hipposakatemia/toimihenkilokoulutukseen-ilmoittautuminen/

Lisäksi osallistumme Oulussa järjestettävään turvallisuuskoulutukseen, jonka järjestävät Suomen Hippos ry ja Oulun ravirata Oulun raviradalla (ravintola Äimän hovi) lauantaina 11.2. klo 12–16.

Turvallisuuskoulutuksen tulevat pitämään suurkilpailuvalvojat Matti Syrjä sekä Juha Päkkilä. Koulutus on suunnattu varikon toimihenkilöille, lähettäjille, ensiapuryhmille, järjestyksenvalvojille sekä tuomareille.

Tilaisuudessa käsitellään turvallisuusasioiden lisäksi toimimista vahinkotilanteissa, sekä käydään läpi ajankohtaiset asiat ja uudet rangaistusmääräykset.

Koulutuspäivä alkaa ruokailulla klo 11.30, ja Ravikeskus Keskinen järjestää tilaisuuteen yhteiskuljetuksen. Ilmoittautumiset Oulun koulutukseen 3.2. mennessä Ylivieskan raviradan toimistoon puh. 08 428 765 / puh. 050 476 1643, ravirata@ylivieskanravit.fi